Breng je carrière in een stroomversnelling

De energietransitie zorgt voor een ongekende dynamiek in de energiesector. Ook in ons werk volgen de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart op: aan uitdagende projecten hebben we geen gebrek. Mede daardoor heb je bij TenneT ruimschoots mogelijkheden om je carrière in een stroomversnelling te brengen. Je krijgt veel kansen om te investeren in jezelf, waardoor je snel kunt groeien in je vak en als persoon.

TenneT heeft goede mensen nodig om goed te presteren, nu en in de toekomst. Afhankelijk van je talenten en interesses kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een zwaardere functie, jezelf verbreden in een ander vakgebied of een leidinggevende functie bekleden. Via de TenneT Academy kun je niet alleen allerlei werkgerelateerde trainingen en opleidingen volgen, maar heb je ook toegang tot verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw wensen

TenneT heeft flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je keuzes kunt maken die passen bij jouw wensen en jouw levensfase. Zo kunnen jouw ambities en je werk/privé-balans prima hand-in-hand gaan.
Goed salaris en pensioen

Met een dienstverband bij TenneT heb je goede en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die geregeld zijn via onze ‘eigen’ Cao TSO. Je salaris is mede afhankelijk van de inschaling van de functie, die meestal vermeld staat in de vacature. Welk bruto maandloon bij welke schaal hoort, vind je in de salarisstructuur TenneT.

Als je bij TenneT werkt, bouw je pensioen op bij ABP. TenneT betaalt 70% van je pensioenpremie. Onze pensioenregeling is een middelloonregeling.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • meer verlof
  • ouderschapsverlof (met na 1 jaar in dienst ook een werkgeversbijdrage)
  • naast 8% vakantietoeslag een 6% eindejaarsuitkering
  • bijdrage aan de premie voor je ziektekostenverzekering
  • bijdrage aan je sportabonnement
  • vergoeding woon-werkverkeer of een leaseauto (afhankelijk van je functie)
  • sparen voor life events
  • tijdelijk meer of minder werken of doorwerken na je pensioendatum

Hybride werken voor meer flexibiliteit

Bij TenneT hebben we hybride werken geïntroduceerd voor functies waarin dat mogelijk is. Dat betekent dat je deels op afstand (bijvoorbeeld vanuit huis of een andere locatie) of op een TenneT locatie werkt. Samen met je leidinggevende en je team stem je af op welke dagen je met collega’s afspreekt op een TenneT locatie om samen te werken of elkaar te ontmoeten. Je hebt dus meer flexibiliteit om je werk zo efficiënt mogelijk te organiseren. Je werktijden pas je daar uiteraard op aan in overleg met je leidinggevende. Ook op onze kantoorlocaties bieden we flexibiliteit met werkzones om te brainstormen, te vergaderen of geconcentreerd te werken.

Always Energy

De beste versie van jezelf: dit is waar wij naar streven en waarin Always Energy onze collega’s ondersteunt. Always Energy stimuleert en motiveert collega’s om gezonde keuzes te maken, samen en over digitale en landgrenzen heen. Bij een gezonde leefstijl horen verschillende pijlers van vitaliteit: mentaal, fysiek, spiritueel, sociaal en emotioneel. Always Energy daagt collega’s uit en biedt inspiratie met sportieve activiteiten, (online) workshop en trainingen voor individuele medewerkers, teams en uiteindelijk de hele organisatie.

Actuele vacatures