• Cover

Werken aan aansprekende projecten

We initiëren met grote regelmaat nieuwe projecten om het hoogspanningsnet te verbeteren. Want alleen met een optimale infrastructuur kunnen we een betrouwbare elektriciteitsvoorziening (blijven) garanderen.

Bovendien willen we dat ons transportnet aansluit bij de behoeften van de energiemarkt en past in onze leefomgeving. We werken daarom op dit moment aan een groot aantal projecten voor de integratie van duurzame energie. Denk aan het aansluiten van enorme (offshore) windmolenparken en zonne-energie.

Bekijk de videoAansluiten windpark Noordoostpolder.
Meer informatieNeem contact op met:
Gert Ketel,
Recruiter
+31 (0)26 373 3401
Lees meer over onze projecten
Open solliciteren

Zie je op dit moment geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Geef in je sollicitatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Stuur je open sollicitatie
Kwaliteit en integriteitOnze kernwaarden zijn kwaliteit en integriteit. Kwaliteit is altijd ons leidende principe bij het voldoen aan de vraag naar een ononderbroken elektriciteitsvoorziening. Daarbij hechten we veel waarde aan veiligheid en efficiency. Integriteit weerspiegelt onze morele principes, waaronder openheid, eerlijkheid en respect.Lees meer over onze kernwaarden