• Cover

Internationale werkomgeving

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder met vestigingen in Nederland en Duitsland. Dat maakt het tot een internationale werkomgeving. De Nederlandse en Duitse collega's werken regelmatig gezamenlijk aan projecten.

Daarnaast werken we bijvoorbeeld intensief internationaal samen met partners op het gebied van interconnectoren en het aansluiten van offshore windparken. Op het gebied van netveiligheid, marktontwikkeling en regulering werken we nauw samen met andere netbeheerders in Europa. Bovendien zijn we mede-initiatiefnemer en voortrekker van de Amsterdam Power Exchange. Hiermee spelen we een belangrijke rol bij het efficiënter, transparanter en meer liquide maken van de Noordwest-Europese energiemarkt.

Bekijk de videoSylWin alpha Installation door TenneT.
Meer informatieNeem contact op met:
Luuk van Neerven,
Recruiter
+31 (0)26 373 2036
Allard de Winter, Young Professional ‘Mijn eerste opdracht was bij Offshore, een deels Duitse afdeling. Offshore houdt zich bezig met megaprojecten om de windmolenparken voor de Duitse Noordzeekust aan te sluiten, door het bouwen van ‘stopcontacten’ in zee.Lees het verhaal van Allard
Open solliciteren

Zie je op dit moment geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Geef in je sollicitatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Stuur je open sollicitatie