Vacatures in project management bij TenneT

Als je van scrum, lean en spanning houdt

Snelheid, doelmatigheid en efficiency zijn belangrijke termen bij TenneT. Ons hoogspanningsnet speelt een onmisbare rol in het dagelijks leven van 41 miljoen mensen én in de energietransitie, dus freewheelen is geen optie. In al onze organisatie-onderdelen spelen projectleiders en project managers een onmisbare rol in het strak organiseren van onze werkzaamheden. Ben jij een ster in toezien op tijdlijnen, bemensing, budgetten en resultaten? Werk je graag multidisciplinair, ben je goed thuis in lean, scrum of een andere projectmethode én heb je de juiste social skills? Dan kun je bij TenneT kiezen uit allerlei interessante vacatures in project management!

Meerdere projectmethodieken

Bij TenneT werken we met meeerdere methodieken voor project management. Bij IT-gerelateerde projecten gaat het meestal om scrum en agile werken, maar we hebben ook een groot aantal black belts, green belts en andere lean-kenners in onze organisatie. Er zijn ook projectleiders en project managers die 'hun' projecten op andere manieren strak managen. Wat telt, is dat je resultaten neerzet. Dat vinden we belangrijker dan de methodiek die je toepast. 

Vakgebieden waarvoor we regelmatig project managers, project leads, projectleiders etc. zoeken: 

  • Netuitbreidingen en andere hoogspanningsprojecten, zowel op land als in zee
  • IT-projecten: systeemintegratie, applicatie-ontwikkeling, security
  • Performance management & organisatie-optimalisatie
  • Contracting, aanbestedingen & tenders


Volop variatie in projecten

TenneT heeft projecten in allerlei soorten en maten: van technische projecten rond ons hoogspanningsnet tot interne projecten ter verbetering van onze organisatie en/of processen. Wat je precieze taken, rollen en bevoegdheden zijn als project manager of projectleider, is uiteraard sterk afhankelijk van 'jouw' project. Vanwege die grote variatie zijn er bij TenneT volop doorgroeimogelijkheden als je een loopbaan in project management ambieert. Via de verhalen hieronder krijg je een indruk van de veelzijdigheid van het werk als project manager of project leider bij TenneT.

Werken aan project management bij TenneT

Ervaringen van collega's

Vragen over een baan als project manager of projectleider TenneT?

TenneT heeft vrijwel continu interessante vacatures voor professionals in project management. Hierboven zie je een selectie van welke project managers en projectleiders we op dit moment zoeken, met een link naar het overzicht van al onze actuele vacatures op dit vlak. Zit jouw baan daar niet bij? Abonneer je dan op onze vacaturemail. En aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt over baan als project manager of projectleider bij TenneT.

Neem contact op met:
Nadia van Bedijk,
Recruiter
+31 (88) 936 83 23