Volop vacatures in offshore netbeheer

Energiegeschiedenis schrijven op de Noordzee

Onze offshore uitdaging is groot. Als (enige!) wettelijk aangewezen netbeheerder op zee staat TenneT de komende jaren voor de mooie maar complexe taak om de infrastructuur aan te leggen waarmee duizenden megawatts aan offshore windenergie aan land kunnen worden gebracht: het net op zee. De komende jaren staan volop nieuwe offshore netprojecten op stapel die hun weerga niet kennen in Nederland. Daar hebben we allerlei gedreven vakmensen voor nodig. Help jij mee energiegeschiedenis te schrijven op de Noordzee?

Gevarieerde offshore vacatures

Offshore netbeheer is een fascinerende mix van pionieren én standaardiseren. Omdat snelheid en efficiency cruciaal zijn bij de aanleg van het net op zee, heeft TenneT voor de korte termijn een gestandaardiseerd concept ontwikkeld met 700 MW wisselstroom-platforms. Iets verderop in de tijd, rond 2030, staan 2 GW gelijkstroom-platforms op de agenda. Ondertussen onderzoekt TenneT ook technieken voor de toekomst, zoals in ons innovatieve concept van de North Sea Wind Power Hub. Door die mix zijn onze offshore vacatures net zo gevarieerd als het werkveld zelf. Maar allemaal bieden ze boeiend, belangrijk werk in een dynamische en sterk internationale werkomgeving. Iets voor jou?

Offshore specialisten gezocht

Nu en de komende jaren is er volop boeiend werk in offshore netbeheer, in uiteenlopende vakgebieden. Met de juiste vooropleiding/werkervaring én de juiste instelling kun jij bij TenneT bijvoorbeeld aan de slag als:

  • Offshore installation manager
  • Cable engineer, offshore engineer 
  • Projectleider
  • Survey specialist

Omdat offshore zo'n internationale omgeving is en Engels vaak de voertaal, zijn er ook functies waarbij het niet strikt noodzakelijk is dat je Nederlandstalig bent. Are you highly qualified and motivated for an offshore career at TenneT? Fluency in Dutch isn't always required for our offshore job opportunities. Please don't hesitate to contact us.

Werken in offshore netbeheer bij TenneT

Ervaringen van collega's die werken aan het net op zee

Vragen over een offshore loopbaan bij TenneT?

TenneT heeft vrijwel continu interessante vacatures in offshore netbeheer. Hierboven zie je een selectie van welke vakmensen (mannen én vrouwen!) we momenteel zoeken, met een link naar het overzicht van al onze actuele offshore vacatures. Zit jouw baan daar niet bij? Abonneer je dan op onze vacaturemail. En aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt over een offshore carrière bij TenneT.


Neem contact op met:
Els Boot,
Recruiter
+31 88 936 8325

Neem contact op met:
Kelly van der Doelen,
Recruiter
+31(0)26 3733906