Unieke vacatures in IT

Gezocht: gamechangers van de energiesector

Bij TenneT werk je aan IT-vraagstukken die je in geen enkele andere organisatie tegenkomt. Het energiesysteem draait namelijk allang niet meer alleen om kabels en koper, maar in toenemende mate om geavanceerde IT-oplossingen. Ook voor de energietransitie en de integratie van de energiemarkt is IT cruciaal. Dankzij onze voortrekkersrol daarbij heeft TenneT unieke jobkansen voor IT’ers. Bij TenneT kun je je vakmanschap tot het uiterste benutten voor IT-projecten met grote maatschappelijke betekenis, terwijl je volop kansen krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk onze actuele IT vacatures

Van Java tot big data

Qua tools, methodieken en professionaliteit doet TenneT niet onder voor toonaangevende IT-bedrijven. Zo werken we met Scrum voor een agile aanpak van onze (meestal multidisciplinaire) IT-projecten en zijn er volop vakinhoudelijke uitdagingen. Afhankelijk van jouw specialisatie werk je bijvoorbeeld aan:

  • Tailormade Java-oplossingen voor ons unieke applicatielandschap 
  • Big data en data science over de Noordwest-Europese energiemarkt 
  • Security-oplossingen voor de continuïteit van het energiesysteem 
  • Gamechanging toepassingen van blockchain-technologie (zie video)

Ook TenneTs eigen bedrijfsvoering brengt volop interessante IT-vraagstukken met zich mee, zoals de verdere Nederlands/Duitse systeemintegratie bij de diverse bedrijfsonderdelen.

De impact van IT

Blockchain technology for greater flexibility
TenneT wint de NLJUG Innovation Award 2019!

Vacatures voor IT talenten (m/v)

TenneT is vrijwel voortdurend op zoek naar gedreven IT-talenten. Mannen én vrouwen bieden we de juiste vakinhoudelijke uitdagingen, opleidingsmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden en cultuur om je werk met plezier te doen en een mooie loopbaan te kunnen opbouwen. En ben je niet-Nederlandstalig maar wel een kei in je vak? Niet voor alle IT-functies hoef je het Nederlands goed te beheersen, soms volstaat Engels. Fluency in Dutch isn’t always required for a successful career in IT at TenneT, so don’t hesitate to contact us if you are interested in IT job opportunities.

Actuele IT vacatures bij TenneT

Meer IT vacatures

Vragen over de IT vacatures bij TenneT?

TenneT heeft vrijwel continu interessante functies voor Java developers, testers en security specialisten. Ook Oracle kenners en data scientists zijn veelgevraagd bij TenneT. Hierboven zie je welke IT' ers we momenteel zoeken, met een link naar het overzicht van al onze IT-vacatures. Zit jouw baan daar niet bij? Abonneer je dan op onze vacaturemail. Heb je vragen over een carrière in IT bij TenneT? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Neem contact op met:
Rutger Schröder,
Recruiter
+31 6 42524783