Empowered by you!

TenneT is een werkgever voor talentvolle en ambitieuze mensen, of je nu wilt werken in de techniek, IT of in een staffunctie. We zijn trots op ons technische vakmanschap en onze professionaliteit. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Onze voornaamste drijfveer is het faciliteren van een uiterst betrouwbaar elektriciteitsnet.

Daarbij zijn we – als eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa - ervan overtuigd dat de hedendaagse elektriciteitsmarkt geen nationale, maar een internationale markt is. We streven dan ook naar een personeelsbestand met een internationaal karakter. Werken bij TenneT is werken in een internationale omgeving.


Onze waarden

Kwaliteit en integriteit zijn onze kernwaarden. Kwaliteit is altijd ons leidende principe bij het voldoen aan de vraag naar een ononderbroken elektriciteitsvoorziening, tegen een redelijke prijs. Daarbij passen we de hoogste normen toe op het gebied van veiligheid en werken we zo efficiënt mogelijk. Integriteit weerspiegelt onze morele principes: openheid, eerlijkheid en respect.


TenneT: verantwoordelijk, betrokken en verbonden

Onze belofte naar buiten toe hebben we vertaald in onze merkwaarden: verantwoordelijk, betrokken en verbonden. Het is de verantwoordelijkheid van TenneT om de maatschappij van ononderbroken elektriciteit te voorzien. Deze uitdaging kunnen we alleen aangaan met professionals die willen presteren en op betrokken wijze hun werk doen. Wij zoeken niet alleen de verbinding met onze klanten, aandeelhouders en medewerkers, maar ook met de samenleving in zijn geheel. Bij de bouw van nieuwe elektriciteitsverbindingen houden we rekening met de belangen van alle betrokkenen.

Meer over werken bij TenneT

TenneT
in het kort

Wil je meer informatie?

Neem contact op met:
Maarten van Til,
Teammanager Talent Management
+31 (0)26 373 42 32