• Cover
    Betrokken

Empowered by you!

TenneT is een werkgever voor talentvolle en ambitieuze mensen, of je nu wilt werken in de techniek, IT of in een staffunctie. We zijn trots op ons technische vakmanschap en onze professionaliteit. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Onze voornaamste drijfveer is het faciliteren van een uiterst betrouwbaar elektriciteitsnet.

Daarbij zijn we – als eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa - ervan overtuigd dat de hedendaagse elektriciteitsmarkt geen nationale, maar een internationale markt is. We streven dan ook naar een personeelsbestand met een internationaal karakter. Werken bij TenneT is werken in een internationale omgeving.

Onze waarden

Kwaliteit en integriteit zijn onze kernwaarden. Kwaliteit is altijd ons leidende principe bij het voldoen aan de vraag naar een ononderbroken elektriciteitsvoorziening, tegen een redelijke prijs. Daarbij passen we de hoogste normen toe op het gebied van veiligheid en werken we zo efficiënt mogelijk. Integriteit weerspiegelt onze morele principes: openheid, eerlijkheid en respect.

This is TenneT!

TenneT: verantwoordelijk, betrokken en verbonden

Onze belofte naar buiten toe hebben we vertaald in onze merkwaarden: verantwoordelijk, betrokken en verbonden. Het is de verantwoordelijkheid van TenneT om de maatschappij van ononderbroken elektriciteit te voorzien. Deze uitdaging kunnen we alleen aangaan met professionals die willen presteren en op betrokken wijze hun werk doen. Wij zoeken niet alleen de verbinding met onze klanten, aandeelhouders en medewerkers, maar ook met de samenleving in zijn geheel. Bij de bouw van nieuwe elektriciteitsverbindingen houden we rekening met de belangen van alle betrokkenen.

Meer informatieNeem contact op met:
Maarten van Til,
Teammanager Talent Management
+31 (0)26 373 42 32
Download de brochure
TenneT in het kort
Safety vision 2018TenneT doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere medewerker elke dag weer gezond en zonder incidenten thuiskomt. Het doel is om ongevallen en incidenten tot nul te reduceren. In onze Safety Vision 2018 beschrijven we hoe we precies invulling gaan geven aan Safety Leadership.
Anouk Tummers, Young Professional‘Binnen TenneT zijn er ruimschoots mogelijkheden om aan interessante en uitdagende projecten te werken. Doordat je op verschillende plekken in de organisatie aan de slag gaat, leer je de bedrijfsprocessen en belangen van de verschillende business units goed kennen.'Lees het verhaal van Anouk
Leonie Twigt, strategisch inkoper‘Samen met het team zorg ik voor een verbinding tussen wat de buitenwereld te bieden heeft en wat TenneT intern nodig heeft. We kopen unieke producten in, waarbij je goed binnen de kaders moet kunnen werken van een bedrijf zoals TenneT, dat met veel belanghebbenden moet samenwerken.'Lees het verhaal van Leonie
Marc Olde Riekerink, projectleider‘Ik ben onder de indruk van de investering die TenneT doet in haar personeel. Iedere nieuwe medewerker begint met een algemeen introductieprogramma. Ongeacht op welke afdeling je aan de slag gaat, leer je hoe het er op een hoogspanningsstation aan toe gaat.'Lees het verhaal van Marc