• Cover
    Placeholder

Gezondheid en sport

Een veilige en gezonde werkvloer

Gezondheid en vitaliteit nemen we zeer serieus en en we ondersteunen al onze medewerkers bij een gezonde levensstijl. Je krijgt als medewerker volop mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Naast vergoedingen voor sportlidmaatschappen en het ‘werkfruit’, bieden we lifestyle coaching aan en stimuleren we sport via het programma Committed Power.

Veiligheid boven alles

TenneT doet er alles aan om te zorgen dat iedere medewerker elke dag weer gezond en zonder incidenten thuiskomt. Het doel is om ongevallen en incidenten tot nul te reduceren. Daarom organiseren we onze bedrijfsactiviteiten en processen vanuit een brede, proactieve en op risico’s gebaseerde benadering. In onze Safety Vision 2018 beschrijven we hoe we invulling geven aan Safety Leadership.

Lifestyle coaching voor duurzame inzetbaarheid

Om onze medewerkers te ondersteunen in hun duurzame inzetbaarheid, biedt TenneT de mogelijkheid om een Preventief Medisch Onderzoek te doen. Vervolgens kun je een leefstijltraject volgen dat is samengesteld op basis van de uitkomsten van het onderzoek. Het traject maakt je bewust van je leefstijl en hoe je die kunt verbeteren.

Committed Power: samen een sportprestatie neerzetten

In het Committed Power programma sporten collega’s samen, op hun eigen niveau. Zowel startende sporters als meer gevorderden kunnen in dit programma hun eigen grenzen opzoeken. Uiteindelijk kan iedereen trainen voor een uitdagend sportief einddoel in het buitenland. Je kunt kiezen uit wielrennen, hardlopen en nordic walking. Wij verzorgen de begeleiding, inschrijvingen, de benodigde sportkleding en de reis naar en het verblijf in het buitenland. Het grootste deel van alle deelnamekosten komt voor onze rekening. Ook je partner en/of kinderen kunnen meedoen. Committed Power is ondertussen een groot succes in de organisatie. Jaarlijks doen er zo'n 800 mensen mee!

Meer informatieNeem contact op met:
Desirée van Steenbrugge,
Coördinator studenten
+31(0)26 373 3581
Onze waardenOnze merkwaarden zijn verantwoordelijk, betrokken en verbonden. Het is onze verantwoordelijkheid om de maatschappij van ononderbroken elektriciteit te voorzien. Deze uitdaging kunnen we alleen aangaan met professionals die willen presteren en op betrokken wijze hun werk doen. TenneT houdt rekening met de belangen van alle betrokkenen; van klant en aandeelhouder tot de samenleving als geheel.Lees meer over onze merkwaarden
Internationale werkgeverAls toonaangevende Europese netbeheerder met vestigingen in Nederland en Duitsland, is TenneT een internationale werkomgeving. Op het gebied van wet- en regelgeving werken we nauw samen met andere netbeheerders in Europa. Bovendien zijn we mede-initiatiefnemer en voortrekker van de Amsterdam Power Exchange.Lees meer over onze internationale omgeving