• Cover

Sporten bij TenneT

Om een gezonde levensstijl te stimuleren, investeert TenneT in sport. Zo leveren we een bijdrage aan de abonnementskosten van de sport die jij beoefent.

Committed Power

Daarnaast doen honderden medewerkers mee aan het programma Committed Power. Je kunt kiezen uit wielrennen, hardlopen of nordic walking. Samen met je collega's train je voor een uitdagend en sportief einddoel in het buitenland. Wij verzorgen de begeleiding, deelname aan tussentijdse wedstrijden, alle benodigde sportkleding en het sportieve weekend waar naartoe wordt gewerkt. TenneT sponsort het grootste gedeelte van de deelnamekosten. Je partner en/of kinderen kunnen ook meedoen.

Meer informatieNeem contact op met:
Cynthia de Graaff,
HR adviseur
+31 (0)26 373 4368
Open solliciteren

Zie je op dit moment geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Geef in je sollicitatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Stuur je open sollicitatie
Vacatures per e-mail

Wil je op de hoogte gehouden worden van de meest recente vacatures bij TenneT? Schrijf je dan in voor onze vacaturenieuwsbrief. We hebben vacatures op wo-, hbo- en mbo-niveau. Je kunt zelf aangeven of je alle vacatures wilt ontvangen of vacatures van specifieke functies.

Meld je aan