Jouw stage bij TenneT

Maak impact op de energie van morgen

Binnen TenneT werk je samen met andere stagiaires. Via diverse platforms en activiteiten ben je verbonden met jouw mede-stagiaires. Zo kan je ervaringen uitwisselen en elkaar én het bedrijf sneller leren kennen. Bekijk alle vacatures om jouw stageopdracht te vinden. Of lees hieronder meer over stagelopen bij TenneT.

TenneT als werkgever

TenneT als werkgever

Breng je carrière in een stroomversnelling

TenneT biedt jou uitdagende mogelijkheden via onze stages en afstudeeropdrachten. En daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. Je ontvangt een stagevergoeding, reiskostenvergoeding en uitstekende begeleiding.

Ook kan je deelnemen aan ons 'Always Eenergy' programma. Always Energy daagt collega’s uit en biedt inspiratie met sportieve activiteiten, (online) workshop en trainingen voor individuele medewerkers, teams en uiteindelijk de hele organisatie.

Impact maken

Impact maken

Als aanjager binnen de energietransitie

De energietransitie is een uitdaging die om nieuwe ideeën vraagt, nieuwe technologie en een andere manier van werken en gedrag. Het vereist dat we dingen anders doen en van elkaar leren omdat we zelf niet alle antwoorden hebben. Daar hebben we jou bij nodig. Nieuwe inzichten en perspectieven helpen de energiestransitie verder.

Bij TenneT krijg je de kans om te werken in een internationaal, innovatief bedrijf met maatschappelijke relevantie. Binnen TenneT heeft jouw bijdrage impact. Samen met ons creëer je de toekomst van onze energie

Flexibiliteit en diversiteit

Regie op jouw stageperiode

Je krijgt de mogelijkheid voor flexibele werktijden om je stage te combineren met schoolwerk of een bijbaan. Bij TenneT werken we hybride, waardoor jij je tijd kunt verdelen tussen werken op afstand of op een TenneT-locatie.Oms hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.

TenneT is een van de meest internationaal georiënteerde netbeheerders van Europa en dat zie je terug in de projecten waar je aan werkt. Je werkt in een internationaal gezelschap: zowel onze collega’s als onze partners komen uit allerlei delen van de wereld. Wij omarmen diversiteit en inclusieve binnen de organisatie.

Vragen over (afstudeer)stages bij TenneT?

Ons campus recruitment team staat voor je klaar. Neem contact op via student@tennet.eu.

Erik Wagemaker, Campus recruiter +31 (6) 14 20 77 23
Inge Klappers, Campus recruiter +31 (6) 41 86 51 89