Stages en afstudeeropdrachten bij TenneT

Als toonaangevende Europese netbeheerder, met hoge ambities op het gebied van leveringszekerheid, de integratie van het Noordwest-Europese elektriciteitsnet en duurzaamheid, bieden wij een inspirerende plek om werkervaring op te doen. Ben je ambitieus en wil je meer leren over de energiesector? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Dynamische werkplek

We hebben regelmatig nieuwe stagemogelijkheden en afstudeeropdrachten bij een van onze nationale en internationale projecten. Of je nu aan de slag gaat op het gebied van techniek, IT, financiën of hr, je komt altijd terecht op een leerzame en dynamische plek in ons bedrijf. We bieden stageplaatsen aan op zowel wo- als hbo-niveau. Je krijgt een stagevergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard uitstekende begeleiding.


Vacatures en open sollicitaties

Wil je ons bedrijf in de praktijk leren kennen, of een onderzoek doen? We bieden op deze site boeiende stages en afstudeeropdrachten aan, maar je kunt ook een open sollicitatie sturen voor een stage of opdracht. Wanneer je een open sollicitatie stuurt, motiveer dan waarom je geïnteresseerd bent in TenneT, op welke plek je terecht zou willen komen en wat je precies verwacht. Open sollicitaties nemen we altijd in behandeling.

Stages en afstudeeropdrachten

Wil je meer informatie?

Neem contact op met:
Janine Spaan,
Coördinator studenten en young professionals
+31(0)622148669