• Cover

Promoveren bij TenneT

Wil je promoveren en raakt je onderzoeksonderwerp de energiesector? TenneT biedt de mogelijkheid te promoveren door het zelfstandig beoefenen van een wetenschappelijk onderzoek. Je hoeft hiervoor niet in dienst te zijn van TenneT.

Enthousiaste wetenschappers

We houden rekening met je wensen en kijken vervolgens naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. Ben jij die enthousiaste wetenschapper uit ons vakgebied die we zoeken? Stuur ons je cv met een motivatie en wij nemen graag contact met je op. Gebruik onderstaande knop voor 'afstuderen' en vul het formulier in.

Meer informatieNeem contact op met:
Maartje van Gelder,
Programmamanager
+31 (0)26 373 1826
Solliciteren naar een promotieonderzoek

Verstuur je sollicitatie via het open sollicitatieformulier. 

Stuur een open sollicitatie
Open solliciteren voor stage

Zoek je een passende stageplek? Stuur ons dan een open sollicitatie. Geef in je sollicitatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Sollicteer voor stage
Afstudeeropdrachten bij TenneT

Zoek je een afstudeeropdracht? Stuur ons dan een open sollicitatie. Geef in je sollicitatiebrief aan in welk soort opdracht je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Solliciteer voor afstuderen
Anouk Tummers, Young Professional

‘Binnen TenneT zijn er ruimschoots mogelijkheden om aan interessante en uitdagende projecten te werken. Doordat je op verschillende plekken in de organisatie aan de slag gaat, leer je de bedrijfsprocessen en belangen van de verschillende business units goed kennen.' 

Lees het verhaal van Anouk