• Cover

Opleiding en doorgroeien

TenneT streeft naar een duurzame en betrokken relatie met haar medewerkers. We investeren in onze medewerkers door verschillende programma’s aan te bieden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bij TenneT komt je carrière in een stroomversnelling

Je krijgt veel kansen om te investeren in jezelf, waardoor je groeit in je vak en als persoon. TenneT investeert in jouw carrière en andersom is TenneT ‘empowered by you’.

TenneT Academy en development-programma's

Opleidingen en trainingen worden gefaciliteerd door de TenneT Academy. Daarnaast kent TenneT meerdere development-programma's, zoals Management Development, Professional Development en Projectmanagement Development.

Doorgroeimogelijkheden binnen TenneT

TenneT stimuleert flexibiliteit en mobiliteit van haar medewerkers. Naast een reguliere carrièrestap, maken veel medewerkers ook de stap naar een leidinggevende positie of ze switchen naar een ander vakgebied. Ook stimuleren we internationale uitwisseling van onze medewerkers. We denken met jou mee over je potentie als professional en je ontwikkeling binnen TenneT.

Meer informatieNeem contact op met:
Cynthia de Graaff,
HR adviseur
+31 (0)26 373 4368
Werk op het hoogste spanningsniveau

Arno Haverkamp (Alumnus TU Eindhoven) vertelt in Carrière Magazine van de TU/e hoe je ook andere skills ontwikkelt bij TenneT. 

Download het artikel
Young Professional ProgramBen jij (bijna) afgestudeerd aan een technische universiteit of technische hogeschool? Ben je ambitieus en wil je een razendsnelle start maken met je carrière? Dan is het Young Professionals Program van TenneT iets voor jou. In dit tweejarige programma ga je aan de slag op drie projecten, waarbij het mogelijk is om een project in het buitenland te doen. Lees hier meer over het Young Professional Program.Lees meer over het programma
Stages en afstudeeropdrachtenWil je praktische ervaring opdoen bij een van onze baanbrekende projecten? Of je nu aan de slag gaat op het gebied van techniek, ict, financiën of hr, je komt altijd terecht op een leerzame en dynamische plek in ons bedrijf. We bieden stageplaatsen aan op zowel wo-, hbo- als mbo-niveau.Lees meer over stages en afstuderen
Internationale werkgeverAls toonaangevende Europese netbeheerder met vestigingen in Nederland en Duitsland, is TenneT een internationale werkomgeving. Op het gebied van wet- en regelgeving werken we nauw samen met andere netbeheerders in Europa. Bovendien zijn we mede-initiatiefnemer en voortrekker van de Amsterdam Power Exchange.Lees meer over onze internationale omgeving