Méér dan een goed salaris

Jouw leven, jouw loopbaan

TenneT biedt interessant werk in een inspirerende, internationale omgeving. Je ontvangt een uitstekend salaris, bouwt een goed pensioen op en dankzij onze flexibele regeling voor je overige arbeidsvoorwaarden kun je die goed afstemmen op jouw wensen. Bij TenneT zijn er allerlei mogelijkheden om je loopbaan én je leven op jouw manier in te richten, ook als je na een tijdje toe bent aan een volgende stap.
Goed salaris en pensioen

CAO

Met een dienstverband bij TenneT heb je goede en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die geregeld zijn via onze ‘eigen’ Cao TSO (transmission system operator). Download de Cao TSO

Je salaris is mede afhankelijk van de inschaling van de functie, die meestal vermeld staat in de vacature. Welk bruto maandloon bij welke schaal hoort, vind je in de salarisstructuur TenneT.

Pensioen

Als je bij TenneT werkt, bouw je pensioen op bij ABP. TenneT betaalt 70% van je pensioenpremie. Onze pensioenregeling is een middelloonregeling

Flexibele arbeidsvoorwaarden

TenneT heeft een modern, levensfasebewust personeelsbeleid. Onze flexibele arbeidsvoorwaardenregeling is daar een onderdeel van. Je hebt keuze uit verschillende opties (tijd/geld), zodat je jouw arbeidvoorwaarden kunt afstemmen op jouw wensen. 

Je hebt bijvoorbeeld mogelijkheden voor:

  • meer verlof
  • ouderschapsverlof (met na 1 jaar in dienst ook een werkgeversbijdrage);
  • naast 8% vakantietoeslag een 6% eindejaarsuitkering;
  • bijdrage aan de premie voor je ziektekostenverzekering; 
  • bijdrage aan je sportabonnement; 
  • vergoeding woon-werkverkeer of een leaseauto (afhankelijk van je functie);
  • sparen voor positive life events.

Prima doorgroeimogelijkheden

TenneT heeft goede mensen nodig om goed te presteren, nu en in de toekomst. Ons vakgebied en onze organisatie zijn zo in beweging dat er de komende jaren volop kansen zijn om jezelf verder te ontplooien. Wij investeren graag in je verdere ontwikkeling. Als jij dat ook doet, hoef je bij TenneT nooit bang te zijn dat je loopbaan op een dood spoor komt. Bovendien kunnen bij TenneT je ambities en je werk/privé-balans prima hand-in-hand gaan, in elke fase van je leven.
Professionele ontwikkeling

Bij TenneT heb je volop mogelijkheden om je professionele ambities te verwezenlijken. Afhankelijk van je talenten en interesses kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een zwaardere functie, jezelf verbreden in een ander vakgebied of een leidinggevende functie bekleden. Ook is het mogelijk om buitenlandervaring op te doen. We denken graag met je mee over je professionele ontwikkeling binnen TenneT.

Persoonlijke ontwikkeling
Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe makkelijker het je zal afgaan om je werk met plezier en succes te doen. Ook daar heeft TenneT oog voor. Via de TenneT Academy kun je niet alleen allerlei werkgerelateerde trainingen en opleidingen volgen, maar heb je ook toegang tot verschillende (gratis) trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden en lifestyle. 
Hou me op de hoogte van nieuwe vacatures

Werk/privé-balans

TenneT stimuleert je op allerlei manieren om de juiste balans in je leven te vinden, bijvoorbeeld met gratis e-learnings over de balans werk/privé of sportprogramma’s voor zowel fysieke als mentale fitheid. Ook onze arbeidsvoorwaarden bieden ruimte voor die balans.
Flexibiliteit
TenneT heeft flexibele werktijden en thuiswerken is (in overleg met je leidinggevende en collega’s) vaak mogelijk. Onverwachte gebeurtenissen in je privéleven zijn meestal goed op te vangen met onze regelingen voor zorgverlof en buitengewoon verlof.
Maatwerk-oplossingen
Verandert er voor langere tijd iets in je privéleven en heb je behoefte aan een meer structurele oplossing voor de combinatie met je loopbaan? TenneT heeft een levensfasebewust personeelsbeleid waarbij allerlei individuele maatwerk-oplossingen mogelijk zijn. 
Inspelen op levensfases
Een greep uit de mogelijkheden:
• Sabbatical leave
• Betaald ouderschapsverlof
• Flexibel werken, thuis of op locatie
• Tijdelijk meer of minder werken
• Doorwerken na je pensioendatum
• Een functieswitch in ‘het spitsuur van je leven’

Vitaliteitsprogramma

Always Energy

Always Energy is hét vitaliteitsprogramma boordevol activiteiten waarmee we je het hele jaar door verrassen. Jezelf vitaal en energiek voelen om iedere dag het beste uit jezelf te halen is ontzettend belangrijk. Om je daarbij te helpen, bieden we al onze werknemers een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

Wij dagen je uit! Zowel fysiek, met sportieve activiteiten als mentaal met verschillende masterclasses, workshops, lezingen en inspirerende artikelen. Het programma is gericht op individuele werknemers, teams, afdelingen en uiteindelijk de hele organisatie.

Always Energy helpt jou om de beste versie van jezelf te worden. Wie weet zien we jou straks bij een van onze activiteiten.

Het pluspunt van werken bij een Top Employer

Nu en in de toekomst

TenneT mag zich sinds begin 2019 officieel Top Employer noemen. Die certificering houdt niet alleen in dat TenneT op dit moment een onderscheidend HR-beleid en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden heeft, maar ook dat we actief verkennen hoe we die nog verder kunnen verbeteren. Met de certificering is TenneT onderdeel geworden van Top Employers Community, waarbij de aangesloten werkgevers onderling best practices uitwisselen. Dat helpt TenneT om ook op lange termijn een topwerkgever te blijven en onze collega's niet alleen nu maar ook in de toekomst een uitstekend aanbod te doen.


Bekijk de nieuwste vacatures