Als Technisch applicatiebeheerder ben je een belangrijke kennisdrager

Ga je aan de slag als Technisch applicatiebeheerder bij TenneT, dan speel je een belangrijke rol in de energietransitie. Het energielandschap zal de komende jaren flink veranderen. Dat betekent dat er veel ruimte voor vernieuwing is. Je bent continu betrokken bij het ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten. Zo groei je uit tot een van de kennisdragers van EMS-SCADA.
 
Je werkt in agile teams waar ook collega’s uit andere disciplines deel van uitmaken. Je bevindt je dus niet in een afgezonderd vakgebied en stemt dagelijks af met de business units. Samen maak je ruim baan voor een duurzame en toekomstbestendige elektriciteitsvoorziening.

“De komende jaren gaan we veel innoveren.”

De energietransitie vraagt om innovatie en belangrijke vernieuwingen in ons applicatielandschap, zegt Jan Martijn. Hij vertelt over zijn werk als Technisch applicatiebeheerder bij TenneT. “Je werkt achter de schermen aan een van de meest cruciale systemen van Nederland. Dat je daar je stempel op kunt drukken, is uniek.”

Wat deze functie jou biedt

  • Je krijgt meteen een vast contract als je bij ons in dienst komt.
  • Je salaris kan oplopen tot €5500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je ervaring en kennis).
  • Je krijgt er prettige arbeidsvoorwaarden bij zoals 43 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 6%.
  • Je ontvangt een thuiswerkbijdrage van €45,- netto per maand.
  • Je werkt in agile teams samen met collega’s uit verschillende disciplines en bent nauw betrokken bij jullie interne klanten.
  • Je hebt een sterke connectie met het operationele werkveld van TenneT. Je werkt bijvoorbeeld mee aan het vernieuwen van applicaties voor het beheer van hoogspanningsstations.

Patrícia de Vasconcelos Félix, Technisch applicatiebeheerder

“Het EMS SCADA team waar ik onderdeel van uitmaak zorgt voor optimaal beheer van het Energie Management Systeem. Heel belangrijk, want dit besturingssysteem ondersteunt het dagelijkse transport van stroom in heel Nederland. Kennis van Linux en Windows zijn dan een pré. Mijn werk is elke dag anders. Ik opereer in het raakvlak tussen IT en OT. Gaaf, maar ook spannend, zoals bijvoorbeeld tijdens storingsdiensten. We staan als team bij storingen in het EMS systeem direct klaar om deze samen met collega’s in andere ondersteunende teams zo snel mogelijk te verhelpen.”

Interesse of nog vragen?

Dan komen we graag in contact met je. Laat daarvoor je naam en telefoonnummer achter in het contactformulier. Graag ontvangen we ook je LinkedIn adres òf een kort CV.
Je kunt voor meer informatie bellen met één van onze IT-recruiters

Kim Thomas 06 43216071
Marije Ledeboer-Pruijs 06 38994325

Niet alle velden zijn (correct) ingevuld. Controleer dit en probeer het nogmaals.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.