Jouw maatschappelijke waarde als Java developer

Als full-stack Java developer bij TenneT zet je jouw kennis in voor een toekomstbestendige, duurzame elektriciteitsvoorziening. In jouw scrumteam ontwikkel, test en verbeter je verschillende oplossingen en innovaties voor het landelijke hoogspanningsnet. Steeds efficiënter en steeds groener.
 
Het aantal wind- en zonneparken neemt snel toe. Dat betekent voor jou als Java developer dat je altijd werkt aan interessante IT-uitdagingen. Hoe houden we het hoogspanningsnet stabiel als wind- en zonneparken soms geen elektriciteit opwekken – en soms juist een overschot? En hoe verdelen we de capaciteit met onze buurlanden? Samen met je collega’s ontwikkel je daar oplossingen voor en ben je de grondlegger van ons nieuwe applicatielandschap.

“Hier kun je trots zijn op wat jouw code oplevert.”

Ze was eerst bioloog en schoolde zich vervolgens om tot Java developer. Inge draagt bij TenneT bij aan de optimalisatie van een online platform voor regulering van de internationale stroomhandel. “De spannendste momenten: de migratie van onze software van Java 8 naar nieuwere Java 11-frameworks.”

Wat deze functie jou biedt

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan een toekomst met meer duurzame en betrouwbare energie.
  • Je krijgt meteen een vast contract als je bij ons in dienst komt.
  • Je salaris kan oplopen tot €6000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van je ervaring en kennis).
  • Je krijgt er prettige arbeidsvoorwaarden bij zoals 43 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 6%.
  • Je werkt hybride: een deel van de week op kantoor (bijvoorbeeld bij sprintwissels) en een deel vanuit huis. Je ontvangt een thuiswerkbijdrage van €45,- netto per maand.
  • Je werkt in scrumteams samen met gemotiveerde collega’s van uiteenlopende achtergronden en ervaringsniveaus.

Martijn Verschuur | Java developer

“Met mijn DevOps team werk ik aan data-oplossingen voor de aanpak van energie-issues als congestie op het stroomnet, maar ook aan bijvoorbeeld de lange- en kortetermijn en intraday stroomhandel. Heel actueel en interessant. Ik werk nu front-end in Angular en back-end in Quarkus waarbij oplossingen Microservices georiënteerd zijn. Met de migratie naar een containerplatform kunnen we in de toekomst nog meer vernieuwen en nieuwe initiatieven ontwikkelen”.

Interesse of vragen?

Dan komen we graag in contact met je. Laat daarvoor je naam en telefoonnummer achter in het contactformulier. Graag ontvangen we ook je LinkedIn adres òf een kort CV.
Je kunt voor meer informatie bellen met één van onze IT-recruiters
Kim Thomas 06 43216071
Marije Ledeboer-Pruijs 06 38994325
Niet alle velden zijn (correct) ingevuld. Controleer dit en probeer het nogmaals.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.