Het sollicitatieproces - hoe ziet dat eruit?

Hier is een stap-voor-stap overzicht van hoe ons sollicitatieproces eruitziet:

1. Bevestiging van ontvangst - Zodra je sollicitatie bij ons binnenkomt, sturen we je een bevestigingsmail. Dit is het teken dat jouw avontuur officieel van start is gegaan!

2. Jouw moment in de spotlight - Zijn we onder de indruk van je profiel? En voldoe je aan de eisen? Dan krijg je de kans om te schitteren met een videoboodschap waarin je vier vragen beantwoordt. Deze unieke kans laat je persoonlijkheid en motivatie echt tot leven komen.

3. Beoordelingsfase - Jouw cv, motivatiebrief, en videoboodschap worden zorgvuldig beoordeeld door onze trainee- en programma coördinator en de leidinggevenden. Zo snel mogelijk en uiterlijk op vrijdag 17 mei krijg je te horen of je door bent naar de volgende ronde: de sollicitatiedag.

4. Sollicitatiedag: "Zijn wij voor elkaar bestemd?" - Vrijdag 31 mei. Noteer deze datum alvast in je agenda. Een leuke dag met de veelbelovende titel: "Zijn wij voor elkaar bestemd?" Met speeddates, pitches en een uitdagende opdracht. Zo kun jij bepalen of je enthousiast wordt van ons en wij van jou.

5. Laatste gesprek op kantoor - Op maandag 3 juni krijg je te horen of je door bent naar de volgende ronde. Een laatste gesprek op kantoor op woensdag 5 juni. Met zowel een praktijkbegeleider als een leidinggevende. Een kans om al je vragen te stellen.

6. Yes, je gaat van start in september - Maandag 10 juni: Het verlossende woord: mag je in september bij ons starten?

Let op: de vacature sluit zodra we twaalf topkandidaten hebben gevonden. Zorg ervoor dat je er snel bij bent en maak van deze kans jouw springplank naar een fantastische carrière. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.