TenneT topwerkgever volgens reputatieonderzoek MT500

TenneT op plek 23 in lijst bedrijven met beste reputatie

TenneT heeft volgens Management Team op de thema's werkgeverschap en excellente uitvoering de maximale 5 sterren behaald. Op klantgerichtheid en productleiderschap scoorde TenneT vier sterren. Deze en andere scores zorgden er voor dat TenneT plek 23 in neemt in de zogenoemde MT500 lijst, de top 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. Op de lijst van nutsbedrijven staat TenneT op de tweede plaats.

Ieder jaar doet Management Team een onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven. Dit jaar voor de 18e keer op een rij. Ruim 1.600 peers, dat wil zeggen managers en directeuren uit de eigen branche of sector, beoordeelden bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Nieuw dit jaar was dat ze los van het hoofdonderzoek ook vroegen naar het oordeel over werkgeverschap.

Veronique Gremmen, HR Directeur TenneT: "Wij hebben op werkgeverschap de maximale score behaald. In deze krappe arbeidsmarkt is het van belang dat wij in staat zijn talent aan te trekken, aan ons te binden en te blijven boeien. Het feit dat wij een prominente rol spelen in de energietransitie en prima arbeidsvoorwaarden bieden, maakt ons een aantrekkelijke en interessante werkgever."

Meer lezen over het onderzoek? Klik dan hier voor de MT500 lijst 2018.
Publicatie datum: 01-10-2018